Werkwijze

Dunes Capital is meer dan een investeerder. Wij zijn een ambitieuze partner die zorgt voor een scherpe focus, heldere visie en goede resultaten binnen de participaties die wij beheren. We verschaffen niet enkel kapitaal maar we zijn er ook op de momenten dat u ons nodig heeft en staan dan klaar met constructieve raad & daad. Ondernemen is nu eenmaal niet eenvoudig en er zijn meer dan voldoende uitdagingen waarin de ondernemer niet alleen hoeft te staan. We pretenderen niet uw bedrijf beter te kennen, maar we staan wel klaar om u te ondersteunen. Zo nodig, 24/7 en altijd met volle toewijding.

Geen fondsstructuur

Bij iedere investering worden we gesteund met kapitaal van succesvolle ondernemers.
In tegenstelling tot traditionele private-equity partijen werken we niet met een fondsstructuur. Er is geen exit druk en dus investeren we voor de lange termijn.
Wij stellen de onderneming in directe verbinding met relevante know-how vanuit ons netwerk van ondernemers.

Ondernemerservaring

Bij Dunes zijn we allemaal ondernemer geweest en investeren we mee met onze eigen middelen. We zijn altijd rechtstreeks betrokken en houden van een actieve, directe dialoog. Wij vinden niets mooier dan ondernemers en hun bedrijven gezamenlijk naar de volgende groeifase te brengen.

Samen de schouders eronder

Ondernemen kan eenzaam zijn. Tevens ontbreekt bij kleinere en middelgrote ondernemingen vaak de support van een breder team. Met een team van specialisten verbindt Dunes zich ten volle als partner in goede maar ook mindere tijden. Wij zien de ondernemer zelf als de drijvende kracht achter het succes van hun bedrijf. Dit besef is bij ons sterk aanwezig en onze rol is dan ook een ondersteunende.

Informeel en hands-on

Wij focussen ons op mid-market ondernemingen en geloven dat we in dit segment voldoende waarde kunnen toevoegen. Om werkelijk waarde toe te kunnen voegen is er meer nodig dan eens per kwartaal vergaderen. Onze aanpak is dan ook hands-on en informeel. We zullen nauw betrokken zijn bij de onderneming met inachtneming en respect voor de vrijheid van de ondernemer en zijn/haar onderneming.

Onze toegevoegde waarde:

  • Professionaliseren van infrastructuur, organisatie en rapportage
  • Bijdragen aan het versterken van de commerciĆ«le strategie
  • Overnamestrategie ontwikkelen en implementeren
  • Snel handelen dankzij een klein en ondernemend team
  • Verstrekken van additioneel kapitaal om verdere groei te faciliteren
  • Beschikbaar stellen van een ondernemersnetwerk
  • Gezamenlijk nieuwe marktsegmenten ontwikkelen