Investeringscriteria

We investeren in sectoren waarin we – zelf of via ons netwerk – voldoende ervaring hebben om waarde toe te voegen en de verdere groei te ondersteunen. Ook moet er een goede ‘fit’ zijn met de ondernemer en het managementteam.

Buy-outs en groeikapitaal

Wij participeren in winstgevende bedrijven met een helder business model en realistische groeistrategie. Indien nodig faciliteren we de opvolging van de verkopende aandeelhouders, maar we verstrekken ook groeikapitaal aan jongere ondernemers die gezamenlijk willen optrekken.

1 mln. – 5 mln. EBITDA

We concentreren ons op bedrijven met een winstgevendheid tussen de 1 en 5 mln EBITDA. We werken graag met talentvolle ondernemers en hebben de voorkeur voor meerderheidsdeelnemingen. Met co-investeerders zijn we in staat om te investeren in bedrijven met een winstgevendheid boven 5 mln EBITDA.

Generalist met trendfocus

Wij sluiten op voorhand geen sectoren uit. We hebben een sterke voorkeur voor bedrijven die profiteren van zogeheten global trends. Bijvoorbeeld: Outsourcing, Health Safety, Globalisatie, Vergrijzing, Duurzaamheid en Digitalisatie.

Benelux

We leggen de focus op bedrijven met hun hoofdkantoor in de Benelux, al dan niet gecombineerd met internationale activiteiten.

Sectorfocus

Wij investeren zonder sectorfocus. We investeren in ondernemers.