Over Dunes Capital

Ontmoet Hedde Verhagen - Partner bij Dunes Capital

Hedde Verhagen

Partner

Hedde is direct uit de studiebanken gaan ondernemen met Goudstandaard.com. Na verkoop van zijn belang in Goudstandaard heeft hij zijn carrière vervolgd als obligatiehandelaar bij JP MORGAN in Londen. Na enkele jaren in Engeland sloot Hedde zich aan bij het familiebedrijf uit Alkmaar, Raetsheren. Hier was hij verantwoordelijk voor groei door acquisities. Vanuit zijn passie voor ondernemen is Hedde in 2018 begonnen met Dunes Capital.

Ontmoet Joris Hoogenbosch - Partner bij Dunes Capital

Joris Hoogenbosch

Partner

Joris is een ondernemer in hart en nieren. Gedreven door deze passie voor ondernemerschap, besloot Joris na een periode van zeven jaar ervaring te hebben opgedaan bij PWC zijn eerste bedrijf Alfa Delta op te richten. Dit bedrijf groeide in drie jaar tijd uit tot een onderneming met 5 vestigingen en 140 medewerkers. Na verkoop van zijn belang in Alfa Delta is hij veelgevraagd interim-manager geweest bij ondernemingen die begeleiding konden gebruiken bij groei of krimp. Zo is hij als interim entrepreneur op directieniveau betrokken geweest bij o.a. Bugaboo, Crawford, Ebo van de Bor, AmsterdamGold en Raetsheren. Naast de begeleiding van ondernemingen, heeft Joris in 2005 aan de wieg gestaan van Studelta, welk bedrijf hem een plek opleverde in de finale van de entrepreneur of the year verkiezing van EY. Sinds 2017 is Joris aan het investeren in middelgrote bedrijven en coacht hij jonge ondernemers.

Ontmoet Mark van Lierop - Investment Director bij Dunes Capital

Mark van Lierop

Investment Manager

Mark is zijn carrière begonnen bij ING Bank. Hier heeft hij zich voornamelijk gefocused op het verstrekken van krediet aan middelgrote ondernemingen. Daarnaast is hij zich gaan specialiseren in complexe financieringsstructuren en overnamefinanciering. Sinds 2017 is Mark actief als zelfstandig financieel consultant voor investerings- en financieringsvraagstukken. Mark is financial controller en beschikt over een MBA in finance.